söndag 7 november 2010

Som på Stenmarks tid

Ja alla minns vi, vi som var med när det begav sig på Stenamarks tid. Ingemar dominerade i pisterna och vann världscupen år efter år. För att stoppa hans framfart ändrades regler och förutsättningar, givetvis på ett osportsligt sätt. Många trodde då att detta var en engångsföreteelse för att få stopp på ett unversialgeni tillika ett genetiskt praktexemplar och nuturbegåvning.
Men icke nu har det hänt igen, här i Sverige, här i Norrland, här i Jämtland på allas vår P-4 topp.
Här i den fredliga republikens vagga tar man till alla knep i form av ändrade regler och förutsättningar. Man skyr inga medel för att stoppa den ensamme jägarens framfart. Nu har P4-Jämtlands regelnissar beslutat att röstning inte får förekomma på denna fantastiska låt.
Men inget skall kunna stoppa oss, även om dom klipper våra teleledningar ska vi finna råd. Då sänder vi röksignaler med siffrorna 099-50135, för kvar på listan skall vi vara och upp på den rättmätiga förstaplatsen skall vi klättra innan liemannen står där vid vår sida.
Om nu inte detta hjälper har jag ännu ett ess i Hellyhansen-ärmen att ta till. Då sätter jag in min oöervinnliga marknadsföringsdelegation bestående av frugan, morsan och svärmor. När den trions övertalningsteknik i form av olidligt tjat startar upp står alla andra PR-bolag handfallna och stumma av beundran. Men så långt tror jag inte att jag ids driva den här kampen för nu känner jag som Stenmark, "de e svårt å förklar för dom som int begrip".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar