söndag 20 juni 2010

"Svensktoppen nästa"

Ja ni som lyssnade på P4 Jämtland mellan 11 och 12 i fredags fick lyssna in de Jämtländska bidragen till den riksomfattande musiktävlingen " Svensktoppen nästa". Bidrag nummer tre framfördes på vårt vackra republikanska hemspråk Jamskan med titeln "du e så fin".
Visst skulle det vara effektfullt och upplivande med genuin Jamska på den annars så slentrianmässiga instutionen Svensktoppen. Om ni tycker detta ring 099-50140 och välj nummer tre. Röstning kan pågå fram till den 15 juli.
Förutom denna mediala höjdpunkt har det varit ett bröloppsspektakel nere i kungliga hufvudstaden som även rönt viss uppmärksamhet i Tv och radio.
Själv har jag råkat se någon sekvens i någon fotbollspaus. Det jag la märke till och som borde förändras till nästa gång är brudklänningen. Varför ska hon behöva gå släpa på den där förbaskade släpvagnen på flera meter som till och med krävde extra personal för att lyfta upp. Nej, nästa gång de vål nå tockedan brölopp ta å gär en rektun klänning uttan tåckedan krimskrams så spära ma på både tyg å personal.
Annars gick det riktigt bra och båda svarade ju faktiskt ja utan tvekan så nu är det väl frid och fröjd fram till första äktenskapskrisen som kanske handlar om otrohet eller att Daniel klampat in på det nystädade köksgolvet med leriga fjösstövlar på fötterna.
Men jag tror faktiskt att de klarar av dessa kriser och att de lever tillsammans tills liemannen skiljer dom åt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar